ارسال شده توسط:تاریخ:داده آرا | ۰۸-۱۶-۱۳۹۵
در نظام کدینگ MESC برای شناسایی و توصیف کالاها از 75 خط ( MESC Line ) استفاده می شود. این خطوط بین 3 دسته به شرح زیر قسمت می شود. سر فصل ( Heading ) از خط 1 تا 50 سرفصل فرعی ( Sub Heading ) از خط 51 تا 70 قلم ( Item ) از خط 71 تا 75 برای ایجاد کد MESC قلم در نظام کدینگ MESC تعیین کد سر فصل ( Heading ) و کد سر فصل فرعی ( Sub Heading ) قلم ضروری می باشد. مراحل…
متن کامل 0 Comments
ارسال شده توسط:تاریخ:داده آرا | ۰۸-۱۵-۱۳۹۵
یکی از بزرگترین پروژه های حوزه شناسایی و کدگذاری کالا ها ( کاتالوگینگ ) در سطح ملی، پروژه نفت کد است. در پروژه نفت کد طی توافقی که بین چهار شرکت اصلی وزارت نفت ( شرکت ملی نفت، شرکت ملی گاز، شرکت ملی صنایع پتروشیمی و شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ) و مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران ( ایران کد ) منعقد گردید مقرر شد چهار شرکت مذکور کلیه اقلام در گردش انبار های خود را که دارای کد MESC تعریف شده در…
متن کامل 0 Comments
ارسال شده توسط:تاریخ:داده آرا | ۰۷-۰۹-۱۳۹۴
سامانه شناسایی و کاتالوگ سازی اقلام ( کدینگ شرکتی ) مدیریت داده های اصلی سازمان زیرساخت سامانه برنامه ریزی منابع سازمان Items Identification and Cataloging System - Coding System Enterprise Master Data Management - EMDM Infrastructure of Enterprise Resource Planning System در هر سازمان تولیدی یا خدماتی که مشغول به کار باشید حتما تا کنون واژه ERP یا سیستم برنامه ریزی منابع سازمان به گوش شما خورده است. شاید سازمان شما از جمله سازمان هایی است که برای استقرار ERP تلاش کرده اند. مدیران سازمان ها و آن دسته از کارکنانی که…
متن کامل 0 Comments
ارسال شده توسط:تاریخ:داده آرا | ۰۵-۲۷-۱۳۹۳
سازمان GS1 یک انجمن بین المللی غیرانتفاعی است که برای بهبود مدیریت زنجیره عرضه و سایر فرآیندهای بازرگانی کالاها و خدمات در سال 1990 از ادغام موسسه شماره گذاری بین المللی اروپا ( EAN ) و شورای شماره گذاری یکنواخت ایالات متحد امریکا ( UCC ) ایجاد گردیده است. سازمان GS1 راهکارهایی برای زنجیره عرضه فراهم می نماید که موجب تقلیل هزینه ها و مدیریت بهینه زنجیره عرضه کالا می گردد. در GS1 از کد های ساده برای شناسایی کالا ها ، خدمات ، اموال و مکان ها در سطح…
متن کامل 0 Comments
ارسال شده توسط:تاریخ:داده آرا | ۰۲-۲۳-۱۳۹۲
فعالیت هایی که در یک سازمان توسط نیروی انسانی با استفاده ماشین آلات و تجهیزات بر روی مواد اولیه انجام می شود منجر به تولید کالا یا خدمتی می گردد که بعنوان محصول سازمان معرفی و شناخته می شود. معرفی هر چه بهتر و کامل تر محصولات به مصرف کنندگان همواره یکی از دغدغه های تولیدکنندگان است. تولیدکنندگان کالا روش های گوناگونی را جهت مطلع نمودن مصرف کنندگان از امکانات و ویژگی های محصول خود بکار می گیرند یکی از این روش ها ایجاد گاتالوگ کالا برای محصول می باشد.…
متن کامل 0 Comments
ارسال شده توسط:تاریخ:داده آرا | ۰۲-۰۱-۱۳۹۲
تمام سازمان ها برای رسیدن به اهداف از پیش تعیین شده سازمانی ، منابعی را در اختیار می گیرند. این منابع به طور کلی به سه دسته زیر تقسیم می شود : منابع مالی : شامل سرمایه در گردش سازمان می باشد منابع انسانی : شامل نیروی انسانی است که در سازمان فعالیت دارند منابع فیزیکی : متشکل از ماشین آلات ، تجهیزات ، مواد اولیه ، قطعات پشتیبانی ، ابزارآلات و ... که سازمان با استفاده از آن به تولید کالا یا خدمت می پردازد سازمان ها برای مدیریت…
متن کامل 0 Comments
ارسال شده توسط:تاریخ:داده آرا | ۰۸-۰۶-۱۳۹۱
جستجو در گوگل با واژه های کدینگ ، کدینگ کالا ، کدگذاری ، کدگذاری اقلام انبار، کدگذاری کالا ، کدینگ حسابداری و ... نتایج کمابیش یکسانی به همراه دارد. وضعیت واژگان و اصطلاحات این حوزه به گونه ای است که برای ارتباط برقرار کردن و کسب اطلاعات اولیه ، باید سعی و کوشش بسیار زیادی صرف گردد تا معلوم شود « کدینگ چیست ». چرا چنین است؟ « کدینگ کالا » یا « کدگذاری کالا » در میان ترکیبات مختلف، شاید واژه ای است که بیشترین جستجوها برای آن انجام…
متن کامل 0 Comments
ارسال شده توسط:تاریخ:داده آرا | ۰۸-۰۵-۱۳۹۱
اولین تعریفی که ممکن است از کدینگ کالا ( کدگذاری کالا ) به ذهن برسد « تخصیص دادن کد به کالا » یا « معادل سازی کالا با کد » باشد. اما کدینگ کالا در واقع معادل سازی بخشی از اطلاعات مربوط به یک کالا با یک کد است. کدینگ کالا موجب می گردد به جای بکارگیری مجموعه ای از اطلاعات کالا ، کد کالا در تراکنش های مربوط به کالا مورد استفاده قرار گیرد. برای نمونه اثر وجود یا عدم وجود کدینگ کالا در نحوه سفارش خرید یک اورینگ…
متن کامل 0 Comments